Monday, October 29, 2012

Tilgu tee DP-st aastal 2012

8. märtsil 2012 kirjutas HVT, et SKA Politsei- ja Piirivalvekolledžini rajatakse uus tee.


Samas lehes kutsuti ka uue DP-ga tutvuma.


 Ja maikuu lehes järgnev teade:



21. juunil 2012 teatati valla lehe kaudu järgmist:


Mis oli viimase koosoleku arutelu sisuks, seda mul ei ole õnnestunud teada saada, avaliku väljapaneku järgsel ja viimasel, 4. juuni koosolekul ei õnnestunud kahjuks kohal olla. Tuletan igaks juhuks meelde, et  Tilgu Tee Grupp (TTG) ei esinda AS-i Karumaa ja ka Romantiku tee inimeste seisukohti. Meie eesmärgiks on olnud koostöös mõistlike lahenduste leidmine eesmärgiga kohalikku loodust - metsa ja pankrannikut - parimal võimalikul moel säilitada ja hoida.

Kuna Tilgu tee on mõistlikult korda tehtud (ilma pompöösse laiendamiseta, mida aastal 2009 plaaniti) ja ilmselt ka Sisekaitseakadeemia ei koli kunagi Murastesse (Loe: SKA ei toeta kolimist) ja Tilgu Tee Grupp ei ole suutnud kohalikke elanikke ühise tiiva alla koondada, lõpetab TTG oma tegevuse. 

Ülevalmainitud detailplaneeringuga seoses avaldan edaspidi vaid oma isiklikke seisukohti ja ei esinda mingeid huvigruppe.

Kes on edaspidigi huvitatud Meriküla juttudes avaldatust, siis lisagu kõrval olevasse lahtrisse "Follow by E-mail" ja "Submit" oma meiliaadress ja registreerigu see infovoogu. Meriküla meililisti ma enam eraldi teateid ei saada, kuna ka palju aadresse on aegunud.

Tänud kõigile, kellega koos sai bürokraatiamaastikul kulgetud ja ekstra tänud toetajatele ja tagasiside saatjatele. Vallavalitsusele ja -volikogule aga jätkuvalt jõudu asjaga tegelemiseks.

Lugupidamisega
Mairold Vaik, Tilgu tee elanik

No comments:

Post a Comment